Vi använder kakor (cookies)

På dinpsykiskahalsa.se använder vi nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi använder också kakor för webbanalys för att kunna förbättra webbplatsen.

Hantera kakor

Här kan du välja vilka kakor du vill godkänna.

Nödvändiga

Nödvändiga kakor går inte att stänga av eftersom vår webbplats inte fungerar utan dessa. Nödvändiga kakor bidrar till att våra tjänster är säkra och fungerar som de ska, till exempel säker inloggning.

Kakor för inställningar är kakor som låter webbplatsen komma ihåg information som ändrar hur webbplatsen fungerar eller visas. Detta kan till exempel vara föredraget språk eller regionen du befinner dig i.

Kakor för statistik hjälper en webbplatsägare att förstå hur besökare interagerar med webbplatser genom att samla och rapportera in information anonymt.

Folkhälsomyndigheten Din psykiska hälsa

Vad påverkar vår psykiska hälsa?

Den psykiska hälsan påverkas av vad man gör, hur man lever och vad man är med om, och den förändras under livet. I den här filmen får du veta mer om de olika faktorer som kan påverka hur vi mår psykiskt, men även vad du kan göra för att stärka din psykiska hälsa och motståndskraft vilket kan göra att du bättre klarar av olika utmaningar i livet.

Uppdaterat: 2022-10-25