Vi använder kakor (cookies)

På dinpsykiskahalsa.se använder vi nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi använder också kakor för webbanalys.

Läs mer om vilka kakor vi använder.

Hantera kakor

Här kan du välja vilka kakor du vill godkänna.

Nödvändiga

Nödvändiga kakor går inte att stänga av eftersom vår webbplats inte fungerar utan dessa. Nödvändiga kakor bidrar till att våra tjänster är säkra och fungerar som de ska, till exempel säker inloggning.

Kakor för inställningar är kakor som låter webbplatsen komma ihåg information som ändrar hur webbplatsen fungerar eller visas. Detta kan till exempel vara föredraget språk eller regionen du befinner dig i.

Kakor för statistik hjälper en webbplatsägare att förstå hur besökare interagerar med webbplatser genom att samla och rapportera in information anonymt.

Folkhälsomyndigheten Din psykiska hälsa

Mer om Din psykiska hälsa

Bakom dinpsykiskahälsa.se står Folkhälsomyndigheten. Vi är en nationell kunskapsmyndighet som arbetar för bättre folkhälsa.

Dinpsykiskahälsa.se är en del i vårt arbete med att öka kunskapen om psykisk hälsa. Syftet är att ge förbättrade förutsättningar för fler att må bättre och att förebygga psykisk ohälsa och självmord.

Under hösten 2020 genomförde vi en kartläggning av allmänhetens behov av kunskap inom området psykisk hälsa och suicid som delvis ligger till grund för webbplatsen Din psykiska hälsa.
Allmänhetens behov av kunskap om psykisk hälsa och suicid

Läs mer om Folkhälsomyndigheten på www.folkhalsomyndigheten.se

Uppdaterat: 2022-03-21