Vi använder kakor (cookies)

På dinpsykiskahalsa.se använder vi nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi använder också kakor för webbanalys.

Läs mer om vilka kakor vi använder.

Hantera kakor

Här kan du välja vilka kakor du vill godkänna.

Nödvändiga

Nödvändiga kakor går inte att stänga av eftersom vår webbplats inte fungerar utan dessa. Nödvändiga kakor bidrar till att våra tjänster är säkra och fungerar som de ska, till exempel säker inloggning.

Kakor för inställningar är kakor som låter webbplatsen komma ihåg information som ändrar hur webbplatsen fungerar eller visas. Detta kan till exempel vara föredraget språk eller regionen du befinner dig i.

Kakor för statistik hjälper en webbplatsägare att förstå hur besökare interagerar med webbplatser genom att samla och rapportera in information anonymt.

Folkhälsomyndigheten Din psykiska hälsa

Ekonomi kan påverka vår psykiska hälsa

Dyrare mat, högre räntor och skenande elpriser kan skapa både ekonomiska problem men också en oro för sin situation och framtiden. Det kan påverka den psykiska hälsan negativt. I den här filmen intervjuas Sara Fritzell, utredare på Folkhälsomyndigheten, om vilka konsekvenser det ekonomiska läget kan ha kopplat till psykisk hälsa och vad man kan tänka på för att hantera sin oro.

Uppdaterat: 2023-03-29